Meet Claudia

“Een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van andere mensen is waar ik mij dagelijks mee mag bezighouden."

I love a challenge

Onze taak als wijnmakers is innovatief, complex en uitdagend. Het is best een uitdaging om 12 procent van een component (de alcohol) te verwijderen en tegelijkertijd de integriteit van het product te behouden. Ik weet hoe belangrijk het is om alcoholvrije wijn toegankelijk te maken voor een gevarieerde groep mensen en situaties. Dat is waar het bij inclusie volgens mij om gaat. In staat zijn om een product te presenteren dat geschikt is voor iedereen. Om het unieke in iedereen te waarderen, ongeacht huidskleur, capaciteiten, leeftijd of cultuur.

Ik kwam in de wijnbouwindustrie als stagiaire, enthousiast om alles te leren wat er te leren valt over het wijnmaakproces. Ik was dolblij toen ik werd gevraagd om te blijven, en sindsdien is het een fantastisch proces geweest. Ik hou van het creatieve deel van het wijnmaken, en natuurlijk van het proeven!

Buy her wine

Old Muscats

Mijn favoriete wijn is oude muskaatwijn. Deze wijn is zo rijk dat er echt geen eten nodig is om de wijn te begeleiden, de wijn is het eten en drinken tegelijk.

Mijn droom is om een positieve impact te hebben. Ik wil vrolijkheid verspreiden onder de mensen wier levenspad het mijne kruist. Ik wil proberen hun leven gemakkelijker te maken, en hen helpen hun leven zo goed mogelijk te leven. Ik wil helpen een betere planeet te creëren voor de komende generaties, dus deel ik mijn kennis en de lessen die ik in het leven heb geleerd. Als we delen, groeien we, en verrijken we ons leven. Ik wil de wijnindustrie duurzamer maken. Een van de leukste kanten van mijn werk is dat ik dicht bij de natuur sta, dus het is noodzakelijk om goed voor onze planeet te zorgen.

Shop for change

Mijn droom is om een positieve impact te hebben. Ik wil vrolijkheid verspreiden onder de mensen die ik tegenkom in mijn leven. Claudia