Share

The party is stil on! Ook zonder alcohol!

January 24, 2022 13:56 – By: Maud

Omdat je een jaartje erbij telt, omdat die vrijdagmiddag-finish weer gehaald is óf omdat je dinsdag nu eenmaal een geweldige dag vindt. Maak van elk moment een feestje. Trek die fles open en vier het! En ook zonder alcohol geldt: the party is still on. Want of je nu een bepaald geloof hebt, zwanger bent, helemaal niet zwanger bent, aan Dry-Jan doet of om wát voor reden dan ook geen alcohol drinkt: vieren is een inclusief feestje voor iedereen.


Herken je dit? Klinkende glazen, rode wangen en het ene verhaal nog sterker dan het andere. Twaalf uur later: koppijn, spijt en een ik drink nóóit meer-gevoel. Maar dit beroemde riedeltje is slechts één scenario om -voorlopig- niet meer te drinken. Er zijn er nog veel meer. Toch gaat alcohol in de dominante Westerse cultuur bijna altijd hand-in-hand met iets te vieren hebben.Nu kun je het leven vieren niet genoeg doen. Hoe je dat doet, is voor iedereen anders. Het zou in elk geval los moeten staan van alcohol. Het gaat om dat moment van samenzijn, van verhalen delen en herinneringen creëren, of dat moment voor jezelf. Óók als je niet drinkt wil je die beleving van gezelligheid.

Made with Maude maakt van elk moment een feestje. Met of zonder alcohol, klein of groot, thuis of op werk: iedereen is uitgenodigd! Vanaf januari 2022 lanceren we namelijk onze allereerste wijncollectie. Deze eerste collectie is helemaal alcoholvrij (0,5%) en gemaakt door de Portugese top wijnmaakster Claudia. Zij maakte deze wijn op traditionele wijze: de alcohol is op het laatste moment eraan onttrokken voor de optimale smaakbeleving.En niet alleen deze eerste, maar ál onze collecties worden gemaakt door vrouwen. Want ook aan de achterkant van de door mannen gedomineerde wijnwereld is werk aan de winkel.

We geven in onze collecties vrouwelijke wijnmaaksters daarom de ruimte om te maken wat ze willen: de ene keer met alcohol, de andere keer zonder. Los van eeuwenoude tradities, zonder conventies, niet hoe het hóórt, maar gemaakt vanuit vrijheid, met creativiteit en alle liefde.

Vier je dat geweldige feestje met ons mee? Vieren is immers een inclusief feestje voor iedereen! Pre-order nu een doos van Claudia's alcoholvrije topwijn en ontvang 'm in januari. Zit je er gelijk warmpjes bij tijdens Dry-Jan.