Made with Maude Foundation

Het is een mannenwereld... In de wijnwereld, en ook daarbuiten, is er een wereld te winnen, als het gaat om de gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Imagine a world where everyone is equal

De Made with Maude Foundation streeft naar een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn en in volledige vrijheid kan leven. Wij ondersteunen moedige, gedurfde ideeen, zodat we elke dag opnieuw een bijdrage kunnen leveren aan een meer gelijkwaardige wereld. We werken samen met inspirerende mensen en organisaties die ongelijkheid aanpakken op eenvoudige, slimme en soms radicale manieren, en geven hen wat ze nodig hebben om te slagen. Binnen én buiten de wereld van de wijn. Wij gaan verder.

In 2022 leggen wij de focus op een geweldig doel. Dit doen we samen met CARE.


Women empowerment
in Pakistan

Wist je dat in Pakistan maar 22 procent van de vrouwen werkt? Dit komt door conservatieve opvattingen en beperkte carrière- en opleidingskansen. Daarnaast voelen veel vrouwen zich niet veilig in het openbaar vervoer en blijven ze – uit angst om onderweg lastiggevallen te worden – thuis. Om van A naar B te komen, zijn vrouwen daarom afhankelijk van hun mannen, vaders, of broers. Hierdoor komen ze vaak te laat – of helemaal niet, aan bij hun bestemming, en is de economie van Pakistan voornamelijk a man’s world.

CARE steunt mensen in de moeilijkste plaatsen ter wereld om een beter bestaan op te bouwen. Zij vechten tegen armoede door ongelijkheid te bestrijden. Daarom zet CARE zich in voor gelijke rechten en kansen voor vrouwen en mannen. Want in een eerlijke wereld hoort iedereen erbij. En daar werkt de Made with Maude Foundation graag aan mee.

Read more about this goal

Let's pay it forward & create an equal world together!

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring