Meet Marta

“Ik ben eigenlijk per ongeluk wijnmaker geworden, maar dat bleek de beste plotwending die ik ooit had kunnen bedenken!”

becoming a winemaker

Tijdens mijn studie schreef ik me in voor verschillende opleidingen, en werd ik geplaatst in Agrifood Engineering. Tijdens mijn stage in het tweede jaar ging ik meehelpen bij een oogst in de Alejento-regio, om wat bij te verdienen. Na de oogst vertelde de verantwoordelijke oenoloog me dat ik het in me had om een groot wijnmaker te worden, en dat ik dat pad echt moest volgen. Het voelde alsof mijn lot al in steen gebeiteld was, en ik er niet meer aan kon ontsnappen.

Buy her wine

never done learning

Ik heb een lange weg afgelegd sinds mijn oogsttijd, en ik heb veel geleerd. Een van de beste lessen die ik in het leven heb geleerd, is dat geen droom te groot is. Hard werken, doorzettingsvermogen en toewijding lonen, en ik geloof dat het noodzakelijk is om dat door te geven aan de volgende generatie. We moeten ervoor zorgen dat de wijnbouwsector duurzamer wordt, en ik weet dat het mogelijk is om dit te bereiken. Dit zorgt ervoor dat onze wijngaarden en wijnen steeds beter worden en gezond blijven!

Het is belangrijk dat producenten, vooral in de mousserende wijnsector, hun werk serieuzer nemen en beter werken. De sector heeft zo'n oneerlijke concurrentie, en niet alles is een klassieke methode.

Shop for change

Champagne, here I come!

Op dit moment is mijn grootste droom om samen met Julie Cavil een vintage wijn te maken in Champagne. Zoals ik al eerder zei, geen droom is te groot!

Mijn Made with Maude wijnen combineren heel goed met thuis in de oven geroosterde kip, dus probeer dit zeker uit!

Let's pay equality forward