PATRICIA SANTOS

"Ik woon graag op het platteland. Ik voel me het allerbeste wanneer ik dicht bij de natuur ben. Het vervult me met trots dat ik in deze prachtige omgeving wijn mag maken. Mijn liefde voor wijn, respect voor de druiven en het artistieke aspect van wijn maken zijn de pijlers van mijn bedrijf."

Patricia Santos

De wijnsector is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Eigenlijk is deze evolutie nog steeds gaande. Wetenschap is een fascinerend aspect in de wijnbouw. De ontwikkeling van nieuwe technieken is onontbeerlijk. Het is echter belangrijk om de bodem en de natuur te respecteren. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te zoeken naar waarde in alle aspecten van de natuur. Ik vind waarde in de mensen met wie ik werk, ongeacht geslacht of huidskleur. De mensen die in onze wijngaarden weken zijn even belangrijk, of misschien zelfs wel belangrijker dan een wijnmaker of een verkoper. zonder die mensen in de wijngaarden kunnen we geen wijn produceren.


Buy her wine

Keep dreaming

Mijn eigen wijn hebben was mijn grootste droom die ik heb verwezenlijkt. Dromen zijn echt haalbaar, maar het is belangrijk om nooit te stoppen met dromen. Ik geloof dat verwezenlijking alleen mogelijk is als je blijft dromen. Ik geloof in gelijke kansen en respect voor de mensheid, het klimaat en het ecosysteem. Respect en waarheid.

Ik denk niet dat er perfecte wijnen bestaan, zoals er ook geen perfecte mensen bestaan. Als er perfecte wijnen bestonden, zou ik geen plezier hebben in het maken van wijnen. De nooit eindigende zoektocht naar perfectie is wat mij definieert. Dat is wat zorgt voor groei.

Shop for change

nature of the grape

Deze wijnen bevatten de essentie van de mensen van het land en de eenvoud van de boer. Hun frisheid en het plezier van de eenvoud zijn de waarheid van de streek. Ze zijn de natuur van de druiven, en ze laten ons dit voelen bij elke slok die je neemt.

Onze wijnen bevatten een zuurgraad die een veelheid aan gerechten omarmt, net zoals ik 😉. Ze passen goed bij kazen, worstjes, sushi, ceviche, maar ook bij vis zoals kabeljauw, tonijn en zalm.

Let's pay equality forward